Gáztűzhely, gázsütő szerelés

Gáztűzhely, gázsütő szerelés

Gáztűzhely szerelés, gázsütő szerelés, karbantartás,  szakszerű javítása képzett szakember segítségével. Több típusú és márkájú gáztűzhely szerelését és gázsütő szerelését vállaljuk.

Szakemberünk, ha szükséges, akkor a helyszíni tisztítással, szereléssel megoldja a gáztűzhely javítást, gázsütő cserét. Gáztűzhely szerelés és gázsütő szerelés befejezése után ellenőrizzük a készüléket és meg győződünk róla, hogy minden helyen megfelelően működik, tömít és nincs-e gázszivárgás.

Gáztűzhely szerelést vagy gázsütő szerelést végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a gáztűzhely javítás és gázsütő javítás gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Leggyakrabban előforduló hibajelenségek:

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap nem gyullad be,

·         gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja elalszik

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja nem maradégve

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja kikapcsol

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja túl nagyvagy éget

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja túl kicsi

A földgáz vagy propán-bután gáz megkönnyíti az életünk. Megfelelően működő gázkészülékekben elégetve süthetünk-főzhetünk vele és/vagy meleg vizet állíthatunk elő. Egy rosszul működő készülék jó esetben csak többletfogyasztással terheli a pénztárcánkat, rosszabb esetben nem működik rendesen, akadozik a a gázsütő vagy gáztűzhely megfelelő működése. A legrosszabb esetben gáz-, füstmérgezés vagy gázrobbanás következhet be.


Saját mozgó alkatrészraktárral rendelkezik cégünk, így a Pest megyei gázsütő javítást rögtön meg tudjuk kezdeni. Házi barkácsolással a gázszivárgást nem tudja befoltozni, az anyagi a kár költsége sokszorosan múlhatja fölül a csőcsere költségeit. Munkánkra és az általunk vásárolt csőre garanciát adunk.

GÁZTŰZHELLYEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A tűzhelyeknek három nagy típusa van: kombinált tűzhely, elektromos tűzhely és gáztűzhely. Ezek közül ma, Magyarországon a gáztűzhely a legelterjedtebb: a hazai háztartások nagy hányada ezt a típust használja. Az ezzel foglalkozó szakemberek tapasztalatuk és rutinjuk segítségével könnyedén bekötnek egy ilyen szerkezetet az otthonunkba. Gáztűzhely bekötéséhez mindenképpen hívjunk szakembert, hiszen nagyon veszélyes tevékenységről van szó. Egyrészt az sem biztos, hogy a megfelelő anyagú, méretű, keresztmetszetű csövet és egyéb kellékeket megtalálnánk a boltok polcain, illetve magának a tömítésnek az elkészítése is egy meglehetősen bonyolult feladat – még akkor is, ha a szükséges kellékeket már sikerült megvásárolni.