Blog

Cikkeink

A vízvezeték csőhálózatának kiépítésétől a duguláselhárításig

Szakmánkból adódóan a feladataink közé sorolható a teljes vizesblokk szerelés, amibe a szaniterek szerelése, vagy a mosógép beüzemelése, bel és kültéri duguláselhárítás, csőtörés javítás, az udvaron lévő vízelvezetők szerelése, lefolyók javítása egyaránt beletartozik.
Teljes körű vízszerelést végzünk kiváló minőségben, megbízhatóan. Olyanok vagyunk, akik a nevüket merik adni a munkáikhoz és feladataikhoz, saját magunk oldunk meg mindent, legyen szó sürgős hétköznapi házhoz rendelésről vagy kisebb-nagyobb vízszerelési munkákról egyaránt. Mondani sem kell, hogy nem egyszeri munkákról van szó. Nem annyiban merül ki a feladatunk, hogy bekötjük a vizesblokkot és kész.
Mint minden szakma esetében, úgy a vízvezeték szerelésnél is adódhatnak kisebb nagyobb javítási munkák, amely mellett a rendszeres karbantartás is kulcsfontosságú szerepet tölt be. Ha újra és újra dugulás keseríti meg a mindennapokat akkor érdemes egy szakembert felhívni, minthogy drágábbnál drágább lefolyótisztítókat öntözzünk a lefolyórendszerbe. Ha egyszer elhárította a szakember a dugulást, az hosszútávon kifizetődő, így a tulajdonost is megkíméli a kellemetlenségektől.
Könnyen kiderítjük a lefolyók és a dugulás hibáit, bontás nélkül bevizsgáljuk a csatornát, csatornakamerázás segítségével.
A vízszerelési munkálathoz tartozik a szennyvízhálózat ellenőrzése, ami kihagyhatatlan a folyamatokból. Sokan félnek attól, hogy a víz a lakásukba tör be, ha esetleg dugulás van otthon, és maguk oldják meg a problémát. Viszont gyakran volt már rá példa, hogy a probléma sokkal nagyobb attól, hogy szabad szemmel nem látható.