Blog

Cikkeink

Vízvezeték szerelés: minden a csövezéstől a dugulásig

Vízvezetékszerelőként a feladataim közé sorolható a teljes körű vizesblokk szerelés, amibe beletartozik a fürdőszobai szaniterek szerelése vagy a mosogatógép beüzemelése, bel,- és kültéri dugulások elhárítása, csőtörés javítása, vagy az udvaron lévő vízelvezetők szerelése, lefolyók javítása.
Teljes körű vízszerelést végzek magas minőségben, megbízható szakember vagyok, aki adja a nevét a munkáihoz és minden feladatot saját magam oldok meg, lehet akár szabadnapokon sürgős házhoz rendelés, vagy egyéb kisebb- nagyobb vízszerelési munkálat is. Azt mondanom sem kell, hogy nem egyszeri munkálatokról beszélek, hogy egyszer bekötöm a vizesblokkot és kész is. Megannyi szakmához hasonlóan a vízvezeték szerelésnél is adódhat kisebb -nagyobb javítási munkálat, és természetesen a rendszeres karbantartás is kiemelt fontosságú. Amennyiben a dugulások újra meg újra megkeserítik mindennapjait, javasolt inkább egy szakember számát tárcsázni, mintsem a drágábbnál drágább lefolyótisztítókat öntözni a lefolyórendszerbe. Ugyanis ha egyszer elhárította a szakember a dugulást, az hosszú távon kifizetődő, a tulajdonosnak sok nyugodt napot tud biztosítani, nem lesz több idegeskedés. Emellett könnyedén kiderítem a dugulás és a lefolyó hibák okait, akár bontás nélkül is be tudom vizsgálni a csatornát, csatornakamerázás alkalmazásával. A vízszerelési munkálatok magukba foglalják a szennyvízhálózat ellenőrzését, ami kihagyhatatlan feladat. Sokan csak attól félnek, ha a víz a lakásukba tör be, ha esetleg dugulás van otthon, saját maguk oldják meg a problémát, pedig gyakran volt már rá példa, hogy a probléma sokkal nagyobb attól, hogy szabad szemmel nem látható.
Vízvezeték szerelés, csőtörés javítás felsőfokon Hála a technikai fejlődésnek, az esetleges csőtörések műszeres bemérése ma már gyerekjátéknak bizonyul, így a problémát gyorsan és könnyen el tudjuk hárítani. Amellett, hogy megkeresem és felmérem a csőtörést, repedést, el is tudom hárítani az átmeneti zavart, akár sürgős esetekben is, azonnal, és nem számít a csövek alapanyaga, lehet az réz, ólom, horgany de még Kpe is.


A vízvezeték csőhálózatának kiépítésétől a duguláselhárításig