Gáztűzhely, gázsütő beszerelés

Gáztűzhely, gázsütő beszerelés BudapestGáztűzhely, gázsütő beszerelés

Gázszerelő szakemberink segítségével gáztűzhelyeket, gázsütőket szereltethet be, karbantartást végeznek, valamint kisebb- nagyobb javításokat. Szinte az összes típus és márka szóba jöhet, szakemberink állnak rendelkezésükre. Amennyiben szükséges, kollégáink akár helyszíni tisztítással, beszereléssel, cserével orvosolja a gáztűzhelyét, gázsütőjét. Miután befejeztük a szerelést, alaposan leellenőrizzük a készülékeket és anélkül nem távozunk a helyszínről, hogy ne győződnénk meg helyes működéséről, és kizártuk a gázszivárgás lehetőségét. Gondoskodunk a megfelelő és szakértő beszerelésről, legyen szó akár gáztűzhelyről, akár gázsütőről, sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberinkkel garantáljuk a minőségi, megbízható és gyors munka elvégzését.

A leggyakrabban előforduló hibásodások:


- nem gyullad be a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap,
- elalszik a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja
- nem marad égve a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja
- kikapcsol a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja
- túl nagy, vagy esetleg éget a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja
- vagy éppen túl kicsi a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángjaMindennapjainkat segíti a földgáz vagy a propán- bután gáz. A jól funkcionáló gázkészülékekben ezt elégetve jókat süthetünk, főzhetünk, vagy forró vizet is tudunk előállítani. Amennyiben nem megfelelően működik a készülék, vagy a pénztárcánk fogja bánni a működtetését, vagy esetleg rosszabb esetben nem is működik egyáltalán vagy csak nagyon lassan, akadozva. A lehető legrosszabb eshetőség a gáz, füstmérgezés, netalántán a gázrobbanás. Pest megyeiek, budapestiek előnyben részesülnek nálunk, ugyanis van egy mozgó raktárkészletünk, így ezeken a helyeken szinte azonnal meg tudjuk kezdeni a hiba elhárítását. Ne próbálja meg házilag orvosolni a problémát, a gázszivárgás nagyon veszélyes, nem beszélve a felmerülő plusz költségekről, ha mondjuk egy csőcseréről van szó. Garantáljuk jó minőségű munkánkat, és az általunk adott alkatrészeket is.

AMIT TUDNI KELL A GÁZTŰZHELYEKRŐL

Három fő típusát különböztetjük meg a tűzhelyeknek: létezik kombinált tűzhely, elektromos tűzhely és a gáztűzhely. Hazánkban még mindig a gáztűzhely a leggyakoribb, a legtöbb magyar háztartásban ezt használják a konyhatündérek. A mi kollégáink igazi szakemberek, sok éves tapasztalattal rendelkeznek, gyorsan és rutinosan szerelik be az Ön háztartásába is a gáztűzhelyt. Ajánlatos minden esetben hozzáértőt hívni, hiszen ez egy veszélyes szakma, ne barkácsoljon otthon, egyedül. Egyik ok, hogy nagy a kínálat és nem garantált, hogy pont a jó méretet, keresztmetszetet, anyagot találja meg a csövek közt, valamint a tömítés elkészítése is nehéz feladat, abban az esetben is, ha mégis megvettük a megfelelő alkatrészeket és kellékeket.

Gáztűzhely beszerelés