Szolgáltatásaink

stove.png
Gáztűzhely, gázsütő szerelés

Gáztűzhely szerelésgázsütő szerelés, karbantartás,  szakszerű javítása képzett szakember segítségével. Több típusú és márkájú gáztűzhely szerelését és gázsütő szerelését vállaljuk.

Szakemberünk, ha szükséges, akkor a helyszíni tisztítással, szereléssel megoldja a gáztűzhely javítást, gázsütő cserét. Gáztűzhely szerelés és gázsütő szerelés befejezése után ellenőrizzük a készüléket és meg győződünk róla, hogy minden helyen megfelelően működik, tömít és nincs-e gázszivárgás.

Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő

Tovább
convector.png
Konvektorok

Megbízható, precíz gázszerelő szakemberek állnak rendelkezésére. Gázkonvektor szerelőink gyors hibaelhárítást végeznek! Rövid határidővel, telefonos egyeztetés után pár órán belül kiérkeznek a címre és még aznap elhárítják a hibát. A gázszerelővel történő telefonos egyeztetés során Ön elmondja a hiba jelenséget és kap egy pontos tájékoztatást a konvektor szerelés várható költségeiről. 

Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő

Tovább
water heater.png
Vízmelegítők, Cirkók

A hazai társas házaknál, paneleknél és családi házaknál a legelterjedtebb meleg víz előállítási mód a gázfűtésű vízmelegítők alkalmazása, ami lehet mono melegítő, vagy kombi-cirkós megoldású is. Minden esetben a készülék folyamatos, éves használatú, de érdemes az éves karbantartást elvégeztetni. Nagy figyelmet igényel az időben elvégzett vízmelegítő javítás is.

Ha Önnek is gázszerelőre lenne szüksége, akkor keressen minket bizalommal!

Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő

Tovább
gas heater.png
Gáz hősugárzók

Gáz hősugárzó a teraszra, sátorfűtés a horgászathoz, lesfűtés a vadászathoz, vagy hétvégi házhoz kiválóan alkalmazható. Ezek a gázüzemű hősugárzók az adott helyen nagy teljesítménnyel és alacsony fogyasztással működnek. Beltérbe a gáz hősugárzó remek választás .

Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő

Tovább
pipes.png
Gázvezeték kiépítés

Hosszú éves tapasztalat után vállaljuk gázvezeték kiépítését kedvező árakon. Ha Önnek is szüksége van gázvezeték kiépítésére, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő

Tovább
plumber.png
Vízszerelés

A vízszerelés során teljes vízhálózat kiépítést végzünk. Egyeztetés és a munka felmérést követően önnek a megállapodásba foglalt időtartam alatt jó minőségű anyagokkal kiépítjük a fürdőszoba, lakás vagy egyéb vízhálózatát. Megugrott a vízfogyasztása? Hívjon most a vízszerelés kapcsán, hogy kiderítsük mi a hiba a vízhálózatban és megszüntessük a magas vízszámlával járó meghibásodást.

Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő

Tovább
futesszereles.png
Fűtésszerelés

Fűtésszerelő csapatunk már több éve áll ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben Önnek is gondja van lakása fűtésével, vagy új építésű házába most szeretné a fűtést bevezetni, akkor kérem keressen meg minket elérhetőségeinken. Profi fűtésszerelő kollégáink állnak rendelkezésére.

Vízszerelő, Fűtésszerelő, Gázszerelő

Tovább