Gázszerelő

Gázszerelő Budapest

Gázszerelő Budapest 1.,2.,12. kerület 30 év tapasztalat

30 éves gázszerelő tevékenység Budapest 1.,2.,12. kerületekben is.
Immáron 30 éve munkálkodom vállalkozóként, a helyszíni felmérésekre személyesen megyek ki, hogy tudjunk az ügyfelekkel egyeztetni. Teljes mértékben biztos vagyok a dolgomban, sokéves gyakorlati tapasztalat áll mögöttem a családi házakban, lakásokban előforduló gépészeti igények megoldásában. Mielőtt ajánlatot adok egy rendszerről, igyekszem átadni az összes részletet a műszaki információkból, tudnivalókból. Az alábbi témakörökben állok ügyfeleim rendelkezésére:

- Központi fűtés és csőhálózat szerelés. - Gázvezeték és gázkészülék szerelés. - Gázipari műszaki biztonsági felülvizsgáló. - Építési műszaki ellenőr II. - Felelős műszaki vezető. - Vízvezeték és csatorna szerelés.Gázszerelő Budapest 1.,2.,12. kerület 30 év tapasztalat.


Víz és csatornaszereléssel kapcsolatban a főbb tevékenységi körök az alábbiak:
A legfontosabb tevékenységi köreimbe sorolhatók a panellakások, belvárosi lakások, családi házak, üzlethelyiségek vízcsőhálózatának és szennyvízcsatorna rendszerének teljes körű kiépítése, és a már meglévő, ám idejétmúlt vízcsövek és szennyvízelvezető rendszerek teljes felújítása. Víz és csatornaszerelés menüpont alatt megtalálja a többi részletes információt, amit tanulmányozhat ezzel a tevékenységi körrel összefüggésben.

Ismertetném a gázszereléssel kapcsolatos főbb tevékenységi köröket is:

Regisztrált gázszerelő vállalkozó vagyok, szívesen elvállalom lakóépületek és gazdasági tevékenységet folytató épületek teljes körű gázszerelését, és gáz rendszereinek kivitelezését.

Ha esetleg gázmérőkkel kapcsolatos munkát szeretne elintéztetni, abban is tudok segíteni gázszolgáltatói ügyintézéssel. Az engedélyes gázszerelés menüpontba lépve részletesen megismerkedhet a gázszerelői tevékenységeimmel.

Fűtésszereléssel kapcsolatos főbb tevékenységi körök ( Gázszerelő Budapest 1.,2.,12. kerület 30 év tapasztalat ):

Vállalom kertes házak, lakótelepi lakások, társasházak fűtésrendszereinek teljes, 100%-os kivitelezését, központi fűtési rendszerek (gázkazán, elektromos kazán, vegyes tüzelésű kazán) telepítését. Továbbá a már meglévő fűtési rendszerek átalakítását és felújítását, falfűtési, padlófűtési és radiátoros rendszerek, illetve kombinált rendszerek kivitelezését. A fűtésszerelés menüpont alatt további információkat talál a kedves érdeklődő.
Minden ügyfelemnek nyugodt szívvel garantálom, hogy a kivitelezés folyamata alatt:

Nem csapattal megyek ki a helyszínre és az épületgépészeti munkálatokat, amikre rábólintottam nem adom tovább más alvállalkozóknak. Végig jelen vagyok a kivitelezés során. A víz, gáz és fűtésszerelő vállalkozásom számlaképes, a működésem legális és bejegyzett, az összes szükséges engedély a birtokomban van. A már átadott víz, gáz és fűtéshálózat minden esetben az érvényes szabványoknak, előírásoknak megfelelően és a szerelési szabályok kötelező betartása mentén készülnek el, a megrendelő is így kapja meg a végeredményt. Gondoskodom róla, hogy az összes szerelvény a helyére kerüljön az átadás időpontjára. Garantálom, hogy a munkám során átadott épületgépészeti rendszerek biztonságosan és hatékonyan fognak működni. Az összes elvégzett munkára 100 % garanciát biztosítok. Összehangolt tevékenységet végzek a többi szakiparral karöltve. Amennyiben bármiféle kérdése lenne épületgépészeti tevékenységeimmel kapcsolatosan, bátran forduljon hozzám és vegye fel velem a kapcsolatot!

Gázra mindig lesz szükség

Ami a gáztárolást illeti, jelen és a jövő év is különlegesnek mondható, ugyanis óriási mennyiségű gázt raktároztunk be. Már csak az a nagy kérdés, hogy milyen nagy tárolókapacitás kell Európa számára, hogy a földrészen stabil legyen a gázellátás. Azt vallja sok ember, hogy a jövőnknek nem kell majd a gáz. De ez azért nem ilyen fekete és fehér.

A jövőben bekövetkező pár év a dekarbonizáció jegyében fog telni, a szakértőknek lesz min dolgoznia, annyi felmerülő kérdés lesz. A mostani gázinfrastruktúra kelleni fog a jövőben is, ennek pedig több oka is van. Az első, hogy jelen pillanatban a gázipar igen költséghatékonyan egyensúlyozza ki az energiarendszert. Ha a megújuló energiák növekednek, nőni fog a kiegyensúlyozás mértéke is, és ez magával vonja a gáztárolás felemelkedését is.

Amennyiben egyszer csak nem lenne többé az európai gáztárolás 10 %-a, akkor a szükséges kiegészítő termelőegységek által létrejött plusz kiadások bőven túllépnék az 1 milliárd euró/évet. Ez még annyira nem nagy dolog. De ha a gáztárolás 20 -30 %-a veszne el, akkor az a procedúra a villamosenergia fogyasztás kiesését jelentené, pláne a csúcsfogyasztási időszakokban.

Ahhoz, hogy ezzel a jelenséggel ne találkozzunk, jelentős mértékű beruházások kellenének, aminek eszközállománya cirka 55 milliárd euró lenne, maga az évi költsége pedig 8 milliárd euró! Így ebből is tisztán látható, hogy igen nagy szükség van a gáztárolásra, hogy a struktúra továbbra is fennálljon.

Ha a mai állapotokat nézzük, kétségtelenül szükségünk van földgázra, szerencsére szinte az összes európai tárolóban teljes a töltöttségi arány, hazánkban pedig 102 %. Ne csak a biztonságot nézzük, kereskedelmi nézőszögből is megtérülő a gáz tárolása. 2019- ben márciusban kezdődött a gáztárolás, a top hónap a június volt, őszre pedig már a hazai tárolók közül több is teljesen telített volt, szeptember végére el is értük az országos 100 %-ot, attól az időponttól indult meg a túltöltés. Ez az év volt a csúcs, ha már a tárolást nézzük. Mindenképp szót kell ejtenünk a Kardoskúti tárolóról, ahol szinte üres, fél százalékos töltöttségről elértek a 100 %-ig! Egy kis plusz infó a sajtolásról: 4,5 milliárd köbméter a készlet, ami azt jelenti, hogy 32 millió körmétert sajtoltak be naponta a tárolókba. Úgyhogy jöhet a tél, mi készen állunk!