Gáztűzhely, gázsütő szerelés

Gáztűzhely, gázsütő szerelés

Gáztűzhely szerelés, gázsütő szerelés, karbantartás,  szakszerű javítása képzett szakember segítségével. Több típusú és márkájú gáztűzhely szerelését és gázsütő szerelését vállaljuk.

Szakemberünk, ha szükséges, akkor a helyszíni tisztítással, szereléssel megoldja a gáztűzhely javítást, gázsütő cserét. Gáztűzhely szerelés és gázsütő szerelés befejezése után ellenőrizzük a készüléket és meg győződünk róla, hogy minden helyen megfelelően működik, tömít és nincs-e gázszivárgás.

Gáztűzhely szerelést vagy gázsütő szerelést végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a gáztűzhely javítás és gázsütő javítás gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Leggyakrabban előforduló hibajelenségek:

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap nem gyullad be,

·         gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja elalszik

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja nem maradégve

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja kikapcsol

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja túl nagyvagy éget

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja túl kicsi

A földgáz vagy propán-bután gáz megkönnyíti az életünk. Megfelelően működő gázkészülékekben elégetve süthetünk-főzhetünk vele és/vagy meleg vizet állíthatunk elő. Egy rosszul működő készülék jó esetben csak többletfogyasztással terheli a pénztárcánkat, rosszabb esetben nem működik rendesen, akadozik a a gázsütő vagy gáztűzhely megfelelő működése. A legrosszabb esetben gáz-, füstmérgezés vagy gázrobbanás következhet be.


Saját mozgó alkatrészraktárral rendelkezik cégünk, így a Pest megyei gázsütő javítást rögtön meg tudjuk kezdeni. Házi barkácsolással a gázszivárgást nem tudja befoltozni, az anyagi a kár költsége sokszorosan múlhatja fölül a csőcsere költségeit. Munkánkra és az általunk vásárolt csőre garanciát adunk.

GÁZTŰZHELLYEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A tűzhelyeknek három nagy típusa van: kombinált tűzhely, elektromos tűzhely és gáztűzhely. Ezek közül ma, Magyarországon a gáztűzhely a legelterjedtebb: a hazai háztartások nagy hányada ezt a típust használja. Az ezzel foglalkozó szakemberek tapasztalatuk és rutinjuk segítségével könnyedén bekötnek egy ilyen szerkezetet az otthonunkba. Gáztűzhely bekötéséhez mindenképpen hívjunk szakembert, hiszen nagyon veszélyes tevékenységről van szó. Egyrészt az sem biztos, hogy a megfelelő anyagú, méretű, keresztmetszetű csövet és egyéb kellékeket megtalálnánk a boltok polcain, illetve magának a tömítésnek az elkészítése is egy meglehetősen bonyolult feladat – még akkor is, ha a szükséges kellékeket már sikerült megvásárolni.

Gáztűzhely, gázsütő beszerelés

A földgáz vagy a propán- bután gáz igen fontos mindennapjainkban, hiszen a jól funkcionáló gázkészülékekben ezt elégetve finom ételeket süthetünk, főzhetünk, vagy ha szükséges, forró vizet is tudunk előállítani. Amennyiben nem megfelelően, csak nagyon lassan, akadozva vagy egyáltalán nem működik a készülék, jobb esetben csak pénztárcánk fogja bánni a működtetését, vagy rosszabb esetben fennáll a veszélye a gáz- vagy füstmérgezésnek, esetleg a gázrobbanásnak. Pest megyeiek, budapestiek előnyben részesülnek nálunk, ugyanis van egy mozgó raktárkészletünk, így ezeken a helyeken szinte azonnal meg tudjuk kezdeni a hiba elhárítását. Ne próbálja meg házilag orvosolni a problémát, a gázszivárgás nagyon veszélyes, nem beszélve a felmerülő plusz költségekről, ha mondjuk egy csőcseréről van szó. Garantáljuk jó minőségű munkánkat, és az általunk adott alkatrészek megbízhatóságát is. Amennyiben szükséges, kollégáink akár helyszíni tisztítással, beszereléssel, cserével orvosolják a gáztűzhelyét, gázsütőjét érintő problémákat. Miután befejeztük a szerelést, alaposan leellenőrizzük a készülékeket és anélkül nem távozunk a helyszínről, hogy ne győződnénk meg a helyes működéséről, és ne zártuk volna ki a gázszivárgás lehetőségét. Gázszerelő szakembereink segítségével gáztűzhelyeket, gázsütőket szereltethet be, karbantartást valamint kisebb- nagyobb javításokat is végeznek. Gondoskodunk a megfelelő és szakértő beszerelésről, legyen szó akár gáztűzhelyről, akár gázsütőről, sok éves tapasztalattal rendelkező szakembereinkkel garantáljuk a minőségi, megbízható és gyors munka elvégzését, szinte az összes típus és márka szóba jöhet, szakembereink állnak rendelkezésére!

Milyen fajtái vannak a gáztűzhelyeknek?

A tűzhelyeknek három fő típusát különböztetjük meg: létezik kombinált tűzhely, elektromos tűzhely és a gáztűzhely. Magyarországon a mai napig a gáztűzhely a legelterjedtebb, a háziasszonyok ezt a típust használják leggyakrabban. Beszereléskor ajánlatos minden esetben hozzáértőt hívni, hiszen egyrészt ez egy veszélyes szakma, nem érdemes egyedül nekikezdeni a munkálatoknak. Másrészt a nagy kínálat mellett nem garantált, hogy pont a jó méretet, keresztmetszetet, anyagot találjuk meg a csövek közt, és a tömítés elkészítése sem a legegyszerűbb feladatok egyike, még abban az esetben sem, ha mégis megvettük a megfelelő alkatrészeket és kellékeket. Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkező, valódi szakemberek, akik gyorsan és rutinosan szerelik be az Ön háztartásába is a kiválasztott gáztűzhelyet.

Mik a leggyakrabban előforduló meghibásodások?
• nem gyullad be a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap,
• elalszik a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja
• nem marad égve a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja
• kikapcsol a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja
• túl nagy, túl kicsi, vagy esetleg éget a gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja