Gáztűzhely, gázsütő szerelés

Gáztűzhely, gázsütő szerelés

Gáztűzhely szerelés, gázsütő szerelés, karbantartás,  szakszerű javítása képzett szakember segítségével. Több típusú és márkájú gáztűzhely szerelését és gázsütő szerelését vállaljuk.

Szakemberünk, ha szükséges, akkor a helyszíni tisztítással, szereléssel megoldja a gáztűzhely javítást, gázsütő cserét. Gáztűzhely szerelés és gázsütő szerelés befejezése után ellenőrizzük a készüléket és meg győződünk róla, hogy minden helyen megfelelően működik, tömít és nincs-e gázszivárgás.

Gáztűzhely szerelést vagy gázsütő szerelést végző munkatársaink szakértelme és tapasztalata garantálja, a gáztűzhely javítás és gázsütő javítás gyors, pontos és megbízható elvégzését.

Leggyakrabban előforduló hibajelenségek:

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap nem gyullad be,

·         gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja elalszik

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja nem maradégve

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja kikapcsol

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja túl nagyvagy éget

·        gáztűzhely, sütő vagy főzőlap lángja túl kicsi

A földgáz vagy propán-bután gáz megkönnyíti az életünk. Megfelelően működő gázkészülékekben elégetve süthetünk-főzhetünk vele és/vagy meleg vizet állíthatunk elő. Egy rosszul működő készülék jó esetben csak többletfogyasztással terheli a pénztárcánkat, rosszabb esetben nem működik rendesen, akadozik a a gázsütő vagy gáztűzhely megfelelő működése. A legrosszabb esetben gáz-, füstmérgezés vagy gázrobbanás következhet be.


Saját mozgó alkatrészraktárral rendelkezik cégünk, így a Pest megyei gázsütő javítást rögtön meg tudjuk kezdeni. Házi barkácsolással a gázszivárgást nem tudja befoltozni, az anyagi a kár költsége sokszorosan múlhatja fölül a csőcsere költségeit. Munkánkra és az általunk vásárolt csőre garanciát adunk.

GÁZTŰZHELLYEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A tűzhelyeknek három nagy típusa van: kombinált tűzhely, elektromos tűzhely és gáztűzhely. Ezek közül ma, Magyarországon a gáztűzhely a legelterjedtebb: a hazai háztartások nagy hányada ezt a típust használja. Az ezzel foglalkozó szakemberek tapasztalatuk és rutinjuk segítségével könnyedén bekötnek egy ilyen szerkezetet az otthonunkba. Gáztűzhely bekötéséhez mindenképpen hívjunk szakembert, hiszen nagyon veszélyes tevékenységről van szó. Egyrészt az sem biztos, hogy a megfelelő anyagú, méretű, keresztmetszetű csövet és egyéb kellékeket megtalálnánk a boltok polcain, illetve magának a tömítésnek az elkészítése is egy meglehetősen bonyolult feladat – még akkor is, ha a szükséges kellékeket már sikerült megvásárolni.

Gáztûzhely, gázsütõ beszerelés
A földgáz vagy a propán- bután gáz igen fontos mindennapjainkban, hiszen a jól funkcionáló gázkészülékekben ezt elégetve finom ételeket süthetünk, fõzhetünk, vagy ha szükséges, forró vizet is tudunk elõállítani. Amennyiben nem megfelelõen, csak nagyon lassan, akadozva vagy egyáltalán nem mûködik a készülék, jobb esetben csak pénztárcánk fogja bánni a mûködtetését, vagy rosszabb esetben fennáll a veszélye a gáz- vagy füstmérgezésnek, esetleg a gázrobbanásnak. Pest megyeiek, budapestiek elõnyben részesülnek nálunk, ugyanis van egy mozgó raktárkészletünk, így ezeken a helyeken szinte azonnal meg tudjuk kezdeni a hiba elhárítását. Ne próbálja meg házilag orvosolni a problémát, a gázszivárgás nagyon veszélyes, nem beszélve a felmerülõ plusz költségekrõl, ha mondjuk egy csõcserérõl van szó. Garantáljuk jó minõségû munkánkat, és az általunk adott alkatrészek megbízhatóságát is. Amennyiben szükséges, kollégáink akár helyszíni tisztítással, beszereléssel, cserével orvosolják a gáztûzhelyét, gázsütõjét érintõ problémákat. Miután befejeztük a szerelést, alaposan leellenõrizzük a készülékeket és anélkül nem távozunk a helyszínrõl, hogy ne gyõzõdnénk meg a helyes mûködésérõl, és ne zártuk volna ki a gázszivárgás lehetõségét. Gázszerelõ szakembereink segítségével gáztûzhelyeket, gázsütõket szereltethet be, karbantartást valamint kisebb- nagyobb javításokat is végeznek. Gondoskodunk a megfelelõ és szakértõ beszerelésrõl, legyen szó akár gáztûzhelyrõl, akár gázsütõrõl, sok éves tapasztalattal rendelkezõ szakembereinkkel garantáljuk a minõségi, megbízható és gyors munka elvégzését, szinte az összes típus és márka szóba jöhet, szakembereink állnak rendelkezésére!

Milyen fajtái vannak a gáztûzhelyeknek?
A tûzhelyeknek három fõ típusát különböztetjük meg: létezik kombinált tûzhely, elektromos tûzhely és a gáztûzhely. Magyarországon a mai napig a gáztûzhely a legelterjedtebb, a háziasszonyok ezt a típust használják leggyakrabban. Beszereléskor ajánlatos minden esetben hozzáértõt hívni, hiszen egyrészt ez egy veszélyes szakma, nem érdemes egyedül nekikezdeni a munkálatoknak. Másrészt a nagy kínálat mellett nem garantált, hogy pont a jó méretet, keresztmetszetet, anyagot találjuk meg a csövek közt, és a tömítés elkészítése sem a legegyszerûbb feladatok egyike, még abban az esetben sem, ha mégis megvettük a megfelelõ alkatrészeket és kellékeket. Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkezõ, valódi szakemberek, akik gyorsan és rutinosan szerelik be az Ön háztartásába is a kiválasztott gáztûzhelyet.

Mik a leggyakrabban elõforduló meghibásodások?
• nem gyullad be a gáztûzhely, sütõ vagy fõzõlap,
• elalszik a gáztûzhely, sütõ vagy fõzõlap lángja
• nem marad égve a gáztûzhely, sütõ vagy fõzõlap lángja
• kikapcsol a gáztûzhely, sütõ vagy fõzõlap lángja
• túl nagy, túl kicsi, vagy esetleg éget a gáztûzhely, sütõ vagy fõzõlap lángja